+45 61 14 44 86 | SIMONEHOPPE@LIVE.DK

Velkommen til S&S Equestrian

Hos S&S Equestrian har vores heste det som blommen i et æg. Dette er ikke en salgsstald, hvor hestene bliver kastet ind og ud af boksene, de får lov til at være individuelle individer. Alle hestene har det som var de vores egne. Vi har en stor kundekreds og sælger heste til hele verden. Derfor betyder der enormt meget for os at vores heste finder de helt rigtige match, så kunderne kommer igen og igen og hestene får det rigtige nye hjem.

Det er en tillidssag at sende sin hest i træning og derfor er åbenhed, ærlighed og forventningsafstemning vigtigt for et godt samarbejde med os. Hestene trænes altid seriøst og individuelt og vi sætter en ære i at hestene trives og udvikler sig optimalt. Vi sørger for alt i forbindelse med salg og guider avlere og ejere igennem hele forløbet.

Vi tager også meget gerne heste ind i træning til videreuddannelse, klargøring til hingstekåring, hoppekåring, championat og egnethedstest. Vi gør altid vores bedste for, hestene præsterer optimalt og på det rigtige tidspunkt uden at blive presset over evne eller ved at skynde os. Det er vigtigt for os med korrekt grunduddannelse og skynder os langsomt. Hestene skal opbygges korrekt og holde i mange år.

Alle heste fodres med top kvalitetsfoder fra Duvil og får derudover grovfoder 3 gange dagligt. Alle heste er selvfølgelig på fold alle ugens dage.

Åbenhed & Ærlighed
Ejer af S&S Equestrian

Simone Hoppe

Simone rider dressur på internationalt plan og træner til dagligt ved Jørgen Hvenegaard. Der er ingen tvivl om, at Simone har en kæmpe passion for at udvikle og uddanne heste indenfor et system, hvor hestene trives. Simone har som barn danset ballet og når man spørger hende, hvad hun elsker ved heste, så er det, når hun bliver et med dem og føler, de danser under hende.

Lethed og æstetik er Simones mål for ridning. Samarbejde mellem hest og rytter er meget vigtigt for Simone. Hvis ikke hestene er glade og har lyst til at arbejde, er det ingen fornøjelse for hende at arbejde med dem.

De islandske heste har en stor plads i hendes hjerte og giver hende altid et smil på læben. Simone gør aldrig noget halvt og målet er uden tvivl at have nogle af verdens bedste islandske heste og konkurrere på højeste plan.


Ejer af S&S Equestrian

Søren Andersen

Søren blev uddannet berider i 2016 og har siden været berider i Silkeborg Rideklub indtil han nu er blevet selvstændig.

Søren er meget alsidig og har mange resultater på landsplan i både dressur og spring på mange forskellige heste. Han har allerede en stor rutine og giver gerne ud af sin viden ved at undervise, hvilket han gør i både spring og dressur.

Søren arbejder med vores unge heste og har stor ro og godt overblik. Derudover står Søren for den daglige drift og har en stor kompetence i at være dygtig til at snakke med folk og er altid vellidt.

Søren er altid behjælpelig med at tilrettelægge det rette træningsforløb for din hest, så det er ofte Søren, der tager telefonen, når du kontakter os. 

Simone: 6114 4486

Søren: 3023 8143

simonehoppe@live.dk

@SSequstrian

@simone_dressage

FInd vej

  • Lemming Bygade 77,
    DK-8632 Lemming

Kontaktinfo

  • Simone: +45 6114 4486
    Søren: +45 3023 8143
    simonehoppe@live.dk

Facebook

  • Kig forbi vores Facebook og følg med i vores hverdag på stutteriet